2024. április 28. - Valéria

Bloks őrzi a sárga trikót

Az osztrák Franz Grassmann nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszát, összetettben továbbra is a holland Hans Bloks vezet
2008. július 25. péntek 20:35 - Hírextra
A Sátoraljaújhely és Bükkszék között 233 km-es királyetapon öt hegyre kellett feltekernie a versenyzőknek. Tizenkét kerekes megpróbálta ledolgozni több mint negyedórás hátrányát összetettben, s rögtön a rajt után maguk mögött hagyták a mezőnyt. Huszonöt km után már hat perc előnyük volt. A főmezőny azonban kis híján beérte a szökevényeket, végül a tizenkét fős élboly ismét megnyugtató különbségre tett szert és öt perc előnnyel ért célba. Az összetettben élen állónak járó sárga trikót viselő holland Hans Bloks ugyan a lemaradottakkal ért célba, ám így is megőrizte a vezető helyét.

Eredmények:
4. szakasz, Sátoraljaújhely-Bükkszék, 233 km:
1. Franz Grassmann (osztrák, Arbö-Resch) 5:48:06 ó
2. Aleksandar Dukic (szerb, Team Serbia) azonos idővel
3. Felix Gniot (német, Hamburg) a.i.

Szombaton két félszakaszt rendeznek: előbb a Bükkszék és Bükkszentkereszt közötti 132 km, majd Miskolcon 70 km-es körverseny vár a mezőnyre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását