2024. április 28. - Valéria

Nem terrorral, közveszéllyel fenyegettek

Az elsőként megjelent híradásokkal ellentétben nem volt terrorfenyegetés a cseszneki Edda-koncerten, ám arra valóban szükség volt, hogy a rendőrség megszakítsa a koncertet, hogy átvizsgálhassa a helyszínt - mondta a Veszprémi Rendőrkapitányság ügyeletes p
2008. július 20. vasárnap 19:15 - Hírextra

Feltehetően egy fiatal férfi volt az, aki telefonon azt közölte a rendőrséggel, hogy "tűzijáték lesz" a Cseszneki Nyár program keretében megtartott szombati Edda-koncerten - mondta Hajba Zsolt rendőr őrnagy. Hozzátette: annak ellenére, hogy a bejelentő nem bomba robbantásával fenyegetőzött, ügyeletes parancsnokként elrendelte a helyszín biztonsági átvizsgálását.

Közölte: a rendőrség feljelentéskiegészítés keretében vizsgálja, hogy a közveszéllyel fenyegetés bűncselekménye megállapítható-e.

Mint Hajba Zsolt mondta: a koncertet a helyszín átvizsgálásának idejére meg kellett szakítani.
Nagy Ferenc, a Cseszneki Nyár Programiroda vezetője az üggyel kapcsolatban az MTI-vel azt közölte: nincs mit mondania, mert ami történt, az rendőrségi ügy volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását