2024. május 3. - Tímea, Irma

Kolonics György emlékverseny

Kolonics György klubjával, a Csepel SC-vel emlékverseny létrehozását kezdeményezi a kedden elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenus tiszteletére a T-Mobile, amely az olimpia alatt ingyenes SMS- és MMS-szolgáltatást biztosít.
2008. július 18. péntek 14:07 - Hírextra
Winkler János, a telekommunikációs cég vezérigazgatója a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta, készek szakmai és anyagi segítséget nyújtani, hogy a jövő évtől elindulhasson a Kolonics György-emlékverseny. Emlékeztetett rá, hogy a 36 évesen elhunyt sportoló a vállalat első támogatott versenyzői közé tartozott.

Bejelentette, hogy a játékok alatt az info SMS és az info MMS szolgáltatás térítésmentes lesz az előfizetők számára. Harminc Samsung telefont nyújtott át Schmitt Pál MOB-elnöknek, valamint jelezte, hogy mind a 169 pekingi indulónak egy memory sticket biztosítanak, amelyen minden információ megtalálható a doppingellenes harcról, az ellenőrzésekről és a szabályzatról.

A T-Mobile a budapesti Millenáris Parkban olimpiai bázist hoz létre, ahol egy Kínai Nagy Üzenő Falat is elhelyeznek, ezen keresztül bárki küldhet szöveges vagy képes üzenetet az olimpiai csapatnak.
Schmitt Pál is először Kolonics Györgyről emlékezett meg, s mint mondta, a szombati csapatgyűlésen a legfontosabb feladat az lesz, hogy lelket öntsenek a pekingi utazókba. Magyar Zoltán, a MOB ügyvezető igazgatója közölte, hogy az olimpiai előkészítő bizottság munkája véget ért, hétfőtől Pekingben elkezdi működését a csapatiroda.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását