2024. április 25. - Márk

Vitorláznak a sztárok

Kezdődik az év legrangosabb vitorlásversenye. Végre elérkezett a várvavárt pillanat, megkezdődött Európa legrangosabb vitorlásversenye, a Kékszalag. Az indulóknak meg kell kerülniük az egész Balatont. A rekorder csapat 10 és fél óra alatt tette meg a táv
2008. július 17. csütörtök 12:49 - Hírextra
- A rekord 1955-ben született, azóta nem tudta senki megdönteni. Akkor nagyon kedvező volt minden, jól fújt a szél, bevállalós volt a legénység. Én nem tudtam mire vállalkozom, úgyhogy azt hittem 5-6 órás, de most úgy gondolom, hajnali 3-kor fogunk partot érni.

Andi keménykezű csapatkapitányt kapott, aki megpróbálja minden fontos részletre megtanítani a táncosnőt.

- Nagyon komolyan veszi a versenyt. Tavalyelőtt elsők lettek, tavaly harmadikok a kategóriájukban, idén pedig szeretnék visszahódítani az első helyet. Naponta négyszer, ötször felhív. Mondta, hogy vigyek vízhatlan ruhát és cipőt, de ellenőrizni fogja a csomagomat, csak az mehet fel a fedélzetre, amit jóváhagy, mert minden plusz kiló számít. Ráadásul a hajónk be lesz kamerázva, ami plusz súly, így mégjobban oda kell figyelni. Nyolc fős a legénység, plusz én, a potyautas. Meg kell tanulni együtt mozogni, hogy ne boruljunk be.

Hogy Andinak mennyire sikerült elsajátítania a vitorlázás rejtelmeit, illetve hogy megdönti-e idén valaki a sokévtizedes rekordot, az a verseny végére kiderül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását