2024. április 19. - Emma

Megátkozták a művésznőt

A művésznő számára Velence nem a szerelem városa, hanem a szerencsétlenségeké. Medveczky Ilona revütáncos korában szinte az egész világot körbeutazta már. Olyan országokba is eljutott, ahová másoknak még nem sikerült. Ám kedvence mégis Hawaii maradt.
2008. július 16. szerda 14:57 - Hírextra
Azt hinnék Ilona élete csupa pompa, csillogás volt. Sokan mindenüket odaadnák, ha csak egy percig is a helyében lehetnének. A népszerű művésznő a Reggeliben elárulta, hogy az ő élete sem volt fenékig tejfel. Neves, befolyásos emberek versengtek kegyeiért, de neki egy sem kellett. Néhányuk olyan tolakodó és rámenős volt, hogy az éj leple alatt kellett elmenekülnie előlük.

- Ha Velencére gondolok csupa rossz emlék jut eszembe. Először 20 évvel ezelőtt jártam a szerelmesek városában. Az egyik amerikai udvarlóm lepet meg ezzel az utazással. Nagyon helyes, és kedves volt, de elképesztően buta. Szerette volna, ha belészeretek, ezért is hívott el Velencébe. Rengeteg pénze volt, de nem bírtam vele maradni, nem volt közös témánk – mondta Ilona.

Ezért egyik este feltört pár nyugtató pirulát, és beletette az italába. És amikor végre elaludt, Ilona beült a kocsijába és hazaszáguldott. Nem sokkal később egy újabb hódolója is ebbe a városba csábította. Azt hitte ez a rémálom nem ismétlődhet meg mégegyszer, de csalódnia kellett.

- Legközelebb egy orvos úriemberrel utaztam Velencébe, kis híján majdnem hozzá mentem feleségül, csak a nyaralásunk első napján úgy összekaptunk egy kis apróságon, hogy én összepakoltam és hazamentem.

Harmadszorra már nem merte megkockáztatni, hogy akkori partnerével menjen oda. Egy baráti párral utazott Velencébe, azt hitte velük már tényleg semmi rossz nem történhet, rajtuk már nem fog az átok.

- A barátnőm és párja annyira összeveszett, hogy felébresztették bennem a régi emlékeket. Nem bírtam tovább ottmaradni, és újra hazaszöktem. De rájöttem, hogy nem szabad hagynom, hogy néhány nyomasztó, rossz emlék távol tartson a világ egyik legszebb, és legromantikusabb városától, így idén elhatároztam, hogy elmegyek Velencébe pihenni.

És egy percig sem bánta meg, úgy látszik megtört az átok. Barátnőivel fantasztikus napokat töltött Velencében. Sokat nevettek, kirándultak, és még vásárolgattak is. Zárásként még Ilona annyit elárult, ha ideje engedi, idén még biztos visszatér Velencébe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását