2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ki helyettesítse Kolonicsot?

Kolonics György keddi tragédiáját követően a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek (MKKSZ) azzal is foglalkoznia kell, hogy a kétszeres olimpiai bajnok klasszis helyett ki utazzon a pekingi játékokra.
2008. július 16. szerda 10:28 - Hírextra
Baráth Etele, az MKKSZ elnöke elmondta: egyelőre képtelenek ezzel az üggyel foglalkozni, bár a döntést nem halogathatják, hiszen szombaton le kell adni a nevezési listát.

Előreláthatólag az eddigi tartalékok, a pontevedrai Európa-bajnokságon ötödik Sáfrán-testvérpár, Mátyás és Mihály léphetnek a Kozmann György, Kolonics György duó helyére. A tragédiát követően az is kérdés, hogy Kozmann egy hónappal az olimpia előtt egy új párral belefog-e a felkészülésbe, ebben az esetben ugyanis pótválogatóra kerülhet sor.

A 36 éves Kolonics a keddi edzésén egy résztáv végén lett rosszul, majd elvesztette eszméletét, életét a kiérkező mentősöknek sem sikerült megmenteni. Az első diagnózis alapján hirtelen szívhalál vezetett a tragédiához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását