2024. április 25. - Márk

Bo Derek Schwarzenegger lóversenyfelügyelője

Bo Derek amerikai színésznőt és állatvédőt, a nyolcvanas évek szexbálványát jelölte Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó a lóversenyeket felügyelő állami bizottság megüresedett helyére.
2008. július 16. szerda 18:18 - Hírextra
A Bombanő című filmvígjáték 51 éves sztárja a kiöregedett lovak lemészárlásának harcos ellenzője, nemrég publikált egy könyvet a lovaglásról, és a színészet mellett az üzletben is kipróbálta már magát; egy háziállat-piperecikkeket gyártó és forgalmazó vállalatot vezet. A Bless the Beasts nevű cég egyebek mellett kutyasampont és bundafényesítő szert ad el.

Bo Derek a bizottság csütörtöki ülésén vesz részt először. A hétfős testület feladata a sportfogadási rendszer és a versenyek felügyelete, a vonatkozó jogszabályok betartatása és szankciók kiszabása. A bizottság összetételéről Kalifornia állam szenátusa dönt, a tagok évi száz dollár (14 ezer forint) tiszteletdíjat kapnak a munkáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását