2024. március 29. - Auguszta

Derüljön ki már végre

Ismét a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulás Kft.-nél kipattant "korrupciógyanús" ügyek önkormányzati vizsgálatát szorgalmazta keddi városházi tájékoztatóján a Fidesz-KDNP frakciószövetség két tagja.
2008. július 15. kedd 12:36 - Hírextra
Bagdy Gábor KDNP-frakcióvezető és Hutiray Gyula (Fidesz) döntően megismételték azon álláspontjukat, amelyet az elmúlt hetekben az önkormányzat gazdasági bizottságában már többször elmondtak.

A bizottságban kezdeményezett vizsgálatot az MSZP-SZDSZ többség megakadályozta, másfél hónapja pedig arra sem kaptak választ a városvezetéstől, Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettestől, hogy ki gyakorolja a tulajdonosi jogokat a parkolási társulással kapcsolatban.

A politikusok a bizottság július végi ülésére javaslatokat nyújtanak be a helyzet rendezésére, kezdeményezik, hogy a gazdasági bizottsághoz kerüljenek a tulajdonosi jogok, de várják a főpolgármester-helyettes válaszát is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását