2024. április 26. - Ervin

Jutalmazott sportolók

A diszkoszvető Máté Gábor, a tőröző Varga Gabriella és a kerekesszékes vívó Juhász Veronika kapta meg a K and H Bank kártyatámogatási programjának negyedik alkalommal odaítélt díját, így fejenként egymillió forinttal gazdagodtak.
2008. július 15. kedd 12:39 - Hírextra
A program keretében először, az egyik támogatottról a szurkolók dönthettek, és Máté kapta a legtöbb szavazatot az internetes szavazáson.

A bank minden 1000 forint értékű Visa Classic kártyás vásárlás után egy forintot különít el a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság javára. Az összeget félévente ítéli oda az említett három szervezet képviselőiből és sportújságírókból álló zsűri 2 MOB- és 1 MPB-kerettag számára - hangzott el a díjátadás alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

A mostani győztesek közül Máté Gábor és Varga Gabriella is pontszerzésre esélyesként utazik Pekingbe. Ugyanez a célja Juhász Veronikának a paralimpián, az Újpest versenyzője a tavalyi Eb-n egyéniben párbajtőrben, csapatban pedig tőrben és párbajtőrben is győzött.

Orosz András a K and H csoport lakossági marketing ügyvezető igazgatója ígéretet tett rá, hogy a kártyaprogram az augusztusi olimpia után is folytatódik.

A program eddigi díjazottjai voltak: Berki Krisztián tornász, Hadfi Dániel cselgáncsozó, Horváth Viktor öttusázó, Nemcsik Zsolt vívó, Pars Krisztián kalapácsvető, Sidi Péter sportlövő, Szabó Nikolett látássérült cselgáncsozó, Szekeres Pál és Krajnyák Zsuzsa kerekesszékes vívó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását