2024. április 26. - Ervin

Akár 15 millió eurót is

Olasz lapértesülések szerint az AC Milan kész 15 millió eurót is adni Ronaldinhóért, az FC Barcelona világbajnok brazil labdarúgójáért.
2008. július 15. kedd 14:13 - Hírextra
Az itáliai lapok úgy tudják, Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke megemelte korábbi 10 millió eurós ajánlatát és akár 15 milliót is megadna az aranylabdás futballistáért. Eközben a katalánok 25 millió eurón tartják Ronaldinho vételárát.

Bár Manchester City hétfőn bejelentette, hogy 32 millió eurót is fizetne a brazil kiválóságért, a La Gazzetta dello Sport szerint Ronaldinho a Milanhoz szeretne menni, a Corriere dello Sport pedig úgy tudja, a játékos hétfőn már igent is mondott az olasz klubnak.

Ronaldinho eladása azután került szóba Barcelonában, hogy a 28 esztendős aranylabdás elég gyenge idényt hagyott maga mögött: legutóbb március 9-én játszott tétmérkőzést, a
brazil válogatottban pedig tavaly november óta nem szerepelt, bár ennek ellenére a közelmúltban meghívót kapott a pekingi olimpián részt vevő ötkarikás együttesbe.

A katalán klubnál hétfőn három napot adtak arra, hogy eldőljön a brazil futballzseni jövője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását