2024. április 23. - Béla

A Nyár a Lánchídon programja

Két vidám, derűs napot ígérnek a hétvégére a Nyár a Lánchídon rendezvénysorozat szervezői a programjaikra kilátogató fiataloknak és időseknek egyaránt.
2008. július 11. péntek 10:21 - Hírextra
Szombaton a budai hídfőnél este hat órakor Dvorák Gábor Színházának asszociatív pantomim-előadása mutatja be kacagtatóan az emberi butaságot, míg a belépést kizárólag gyerekeknek engedélyező Tintaló Cirkusz aprócska porondján fából faragott elefánt, bohóc, légtornász és egyensúlyozó művész ejti ámulatba a nagyérdeműt. Fél nyolctól a Sz,Keccskék társulata várja a közönséget rövid jeleneteket, szituációkat és szkeccseket kerek történetté összefűző, improvizatív produkciójával. Az estét a budai oldalon francia sanzonok zárják a Zene-bona koncertjén.

A pesti hídfőnél már 11 órakor megkezdődnek a programok az Agostones zenekar fellépésével. Délután négytől a BÁBaKALÁCS Bábszínház előadása következik, majd Gavin Hay, a Leopárdember igyekszik elbűvölni a közönséget hajmeresztő utcai produkciójával, fél hatkor és fél kilenckor. Az este folyamán még a Madzag Gólyalábasok, Bácsi Gyurka és barátai moldvai zenekara, a Vocal Idiots rock and roll paródiaszínház, valamint Méhes Csaba műsora várja a főváros legrégebbi hídjára látogatókat.

A budai Clark Ádám tér vasárnapi műsorát a Sz,Keccskék fellépése nyitja délután fél hatkor, majd Dvorák Gábor pantomimművész interpretálja szórakoztató módon Murphy törvényeit. Fél kilenckor a Momentán Társulat mutatja be interaktív, improvizációs színházi műsorát, melynek során a néző általában együtt izgul a színészekkel, és a végén úgy érzi, ő is benne volt a produkcióban.

A Roosevelt téren 11 órától a világ legkisebb cirkusza, a Jambóza Bábcirkusz várja a gyerekeket, majd délután a műfaj előtt tisztelegve Méhes Csaba és a Brass in the Five fúvószenekar varázsolják elő muzsikájukkal a cirkuszvilág felejthetetlen figuráit. Vasárnap is kétszer lép fel a Leopárdember, és visszatérnek a Madzag Gólyalábasok is, ezúttal a Fresco Ballo zászlódobáló és zászlóforgató csoport kíséretében. Fél nyolckor mutatja be kacagtató Neoposztmodern táncfantáziáját Hargitay Ákos, majd az estét a Méhek zárják furcsa hangszereken előadott humoros és ironikus dalaikkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását