2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A fizetését lopták el

Táskájában lévő fizetését rabolták el tizenéves fiatalok egy 48 éves férfitől Miskolcon, akit a bűncselekmény során meg is szúrtak; a rendőrség rövid időn belül elfogta az elkövetőket - közölte az MTI-vel a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs
2008. július 11. péntek 14:23 - Hírextra
Dobi Tamás elmondta: a 48 éves, miskolci férfi péntekre virradóra munkahelyéről tartott hazafelé. A Tiszai pályaudvar környékén egy fiatalember megkérdezte tőle, mennyi az idő. Válaszadás közben még öt tizenéves fiatal körbe vette, majd szinte azonnal bántalmazni kezdték.

A földre esett és a hátában is fájdalmat érzett. Mint később kiderült, hátba szúrta egyik támadója, aminek következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett - fűzte hozzá.

Dobi Tamás azt is elmondta, hogy a 48 éves férfi megpróbált segítséget kérni, kiáltozott, amire a hat fiatal elmenekült a helyszínről és elvitték áldozatuk táskáját a benne lévő készpénzzel.

A rendőrségi bejelentést követően a miskolci rendőrkapitányság járőrei a helyszín közelében, egy éjjel-nappal nyitva tartó bolt előtt igazoltatottak hat fiatalt, akikre ráillett a sértett által megadott személyleírás.

Kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével ők gyanúsíthatóak. A rendőrség így őrizetbe vette a 14, 15 és 17 éves fiatalkorú fiúkat, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

A miskolci rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást a fiatalkorú elkövetőkkel szemben, akik június 11-én még kettő, hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével is gyanúsíthatóak - jegyezte meg a kommunikációs iroda munkatársa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását