2024. május 5. - Györgyi

241 millióba kerül majd augustus 20-a

Nettó 241,6 millió forintért valósítja meg az augusztus 20-ai állami ünnepség rendezvényeit a pályázatot elnyert konzorcium - jelentette be a kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatóján.
2008. július 11. péntek 16:25 - Hírextra
Az augusztus 20-ai állami ünnep és más országos jelentőségű rendezvények megszervezésére kiírt pályázat nyertese a Pyro-ker 2000. Kft., az Omega Trading Kft. és a Privatex-pyro Hungary Kft. alkotta konzorcium lett - közölte Daróczi Dávid.

A pályázat nyílt volt, arra bármely cég jelentkezhetett, amely megfelelt a kiírásban megfogalmazott szigorú műszaki, pénzügyi feltételeknek. A kiírásra három ajánlat érkezett.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy tavaly nettó 251 millió forintba került az állami ünnepség, de akkor már az előző este is voltak rendezvények.

Mint mondta, az idei összeg tartalmazza az augusztus 20-ai ünnepség hagyományos elemeit, a tűzijátékot, a zászlófelvonást, a tisztavatást és néhány egyéb programot is. Hozzátette: részleteket később közölnek.

Daróczi Dávid elmondta: a pályázat nemcsak az augusztus 20-ai rendezvények megszervezésére vonatkozott, hanem tartalmaz egy 75 millió forintos keretszerződést is, amely az év végéig vagy addig szól, amíg a keretösszeg el nem fogy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását