2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nemes gesztus

Egy egész szobát megtöltő virágözönnel köszöntötte volt nejét Tom Cruise abból az alkalomból, hogy Nicole Kidman vasárnap megszülte kislányát.
2008. július 10. csütörtök 12:47 - Hírextra
A filmcsillag és férje, a countyzenész Keith Urban, akik a békés Nashville-t választották a kis Sunday Rose születési helyéül, százával kapja a jókívánságokat és virágcsokrokat a barátoktól és rajongóktól. Még Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd is csatlakozott a gratulálók táborához egy írásos üzenettel.

A boldog szülők szeptemberre tervezik a kislány ausztráliai keresztelőjét. A szertartást ugyanaz a pap celebrálja majd, aki két éve összeadta őket - írta a Daily Mirror című brit lap.

Közben már a kislány ritka nevének rejtélyére is fény derült: a színésznő apja árulta el, hogy Sunday Reed, a XX. századi ausztrál művészeti élet egyik kulcsfigurájának keresztneve jutott az eszükbe, amikor a névadáson gondolkodtak, s igazán nőiesnek találták, ezért javasolták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását