2024. május 2. - Zsigmond

Két rádió elhallgat

Egy debreceni és egy miskolci rádió műsorszolgáltatási szerződését azonnali hatállyal felmondta koncessziósdíj-tartozásuk miatt a médiahatóság, míg egy nyíregyházi adó esetében nem kapott többséget ez a kezdeményezés; mindhárom médiumban résztulajdonos az
2008. július 10. csütörtök 12:57 - Hírextra
Az ügyet "hetek óta tologattuk" - nyilatkozta az MTI-nek csütörtökön Szalai Annamária, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) Fidesz által delegált tagja, hozzátéve, a mindhárom adót üzemeltető MTC-Jonatán Kft. "hatalmas díjtartozást" halmozott fel a médiahatósággal szemben.
Közlése szerint a cég harmadik, Nyíregyházán működő rádiójának műsorszolgáltatási jogosultságát csupán egy hétre függesztették fel.

A testületi tag elmondta: a szerdai ülésen tárgyalták azon kezdeményezését is, hogy kérjenek tájékoztatást a kormánytól és a pénzügyminisztériumtól arról a május végi kormányhatározatról, amely - címe szerint - "a labdarúgás szervezeti és infrastrukturális feltételeinek javítását szolgáló hitelfelvételt kapcsolódó állami kezességvállalást" nyújt az Advertum Kft.-nek, 5,2 milliárdos összegre.

Közlése szerint többséget kapott, hogy érdeklődjenek arról, "pontosan milyen országos médiarendszer kiépítésére és működtetésére keletkezik kötelezettsége az Advertum Kft.-nek".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását