2023. június 2. - Kármen, Anita

Igaly döntős

Igaly Diána ötödik lett az alapversenyben, így bekerült a döntőbe a női skeetesek között a nicosiai koronglövő Európa-bajnokságon.
2008. július 9. szerda 15:55 - Hírextra
Vasvári Erzsébet szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, hogy az olimpiai bajnok sportlövő nagyszerűen lőtt a nap során, s az alapverseny 75 korongjából mindössze négyet hibázott el, így 71 korongos eredménnyel verekedte be magát a hatos fináléba, amely 17:15 órakor kezdődik.

"Nagyon örülök Diána eredményének, ahogy reméltem, igen jól ment neki. Az Eb előtt úgy gondoltam, hogy itt legalább 70 korongot kell lőnie ahhoz, hogy nyugodtam mehessünk az olimpiára, hát, kicsit megnyugodtam" - nyilatkozta a szakvezető, hozzátéve, a versenyzők dolgát alaposan megnehezíti, hogy 40 fokos, rekkenő hőségben kell helyt állniuk.

A szám másik magyarja, Pongrátz Bianka élete legjobb nemzetközi eredményével, 65 koronggal zárt, ami a 23. helyhez volt elég.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását