2024. április 28. - Valéria

Ellenőrzések

A kedd óta folytatódó fokozott fővárosi ellenőrzés során közel 4 millió forintos bírságot szabtak ki, valamint 16 körözött személyt fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai - értesült a HavariaPress.
2008. július 9. szerda 15:20 - Hírextra
A BRFK június végén kezdődött, s tegnaptól folytatódó akciójának egyetlen napja alatt 385 igazoltatást végeztek a rendőrök, melynek során 16 körözött személy akadt horogra.

Százhúsz esetben szabtak ki helyszíni bírságot a rendőrök és az akcióban közreműködő hatóságok együttesen, közel 4 millió forint értékben.

A vámosokkal, munkaügyi ellenőrökkel, az ÁNTSZ és az APEH munkatársaival megerősített átfogó razzia a külvárosi részekről kiindulva, a belváros felé folytatódik az elkövetkező napokban.

Fokozottan ellenőrzik az akció során a színesfém kereskedéseket, a forgalmas utakat, a turisztikailag frekventált helyeket; valamint a munkavédelmi- és munkabiztonsági szabályok betartását, a kereskedelmi, vendéglátó és szórakozóhelyeket.
Forrás: havariapressz
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását