2024. május 14. - Bonifác

Arsavin a Premier League-be tart

Ügynöke szerint "nagyon valószínű", hogy Andrej Arsavin a szentpétervári Zenitből az angol labdarúgó Premier Leage egyik csapatához igazol.
2008. július 9. szerda 08:37 - Hírextra
"A Zenit elöljárói több klubbal állnak kapcsolatban. Várjuk az elnök, Aleszandr Gyukov hívását, hogy az egyikkel megkezdhetjük az egyeztetést a részleteket illetően. Több mint valószínű, hogy Anglia felé indulunk" - idézte a Daily Telegraph Gyenyisz Lahtert. - "Andrej szívesen menne a Premier League-be, de olyan klubok ajánlatát, mint Newcastle, a Middlesbrough vagy az Aston Villa, nem fogadja el. Bajnokok Ligájában érdekelt együttesben, a Manchester Unitedben, a Chelsea-ben, az Arsenalban vagy a Liverpool szeretne játszani."

A Zenit hétfőn visszautasította az FC Barcelona 15 millió eurós vételi ajánlatát, noha az Európa-bajnokságon remeklő támadó korábban jelezte, szívesen menne a katalán alakulathoz.

Lahter szerint a klubváltáshoz legalább 30 millió eurós ajánlatra lesz szükség.

A múlt héten a Zenit kétéves szerződéshosszabbítást kínált a támadónak, aki ha elfogadja azt, 2012-ig marad jelenlegi munkaadójánál. A kontraktus évi 3 millió eurós fizetést garantálna neki. A döntésre két hét gondolkodási időt kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását