2024. április 26. - Ervin

Szezonkezdet Ronaldo nélkül

Hétfőn délután sikeres műtétet hajtottak végre Cristiano Ronaldo jobb bokáján. A játékos sorsa még mindig nem dőlt el teljesen, annyi azonban bizonyos, hogy bárhol is folytatja pályafutását a portugál klasszis, a szezon elejét kihagyja.
2008. július 8. kedd 19:57 - Hírextra
Ronaldo túl van a várva várt műtéten. A Manchester United sztárját Amszterdamban operálták meg, és a műtétet végző Niek van Dijk professzor szerint a beavatkozás során minden a tervek szerint alakult. Ezzel együtt a kiváló orvos elárulta, Ronaldónak legalább egy hónapig pihennie kell, azaz a portugál klasszis biztosan kihagyja az augusztusban kezdődő szezon elejét. (A Premiership augusztus 16-án veszi kezdetét - a szerk.)

Eközben persze a spanyol sajtó tovább találgat Ronaldo jövője kapcsán. Szinte mindegyik hispán napilap beszámol a csillag műtétjéről, ám most már egyik médium sem veszi készpénznek, hogy Ronaldo a Real Madridban folytatja pályafutását.

A Manchester United szűkszavú közleménye is sokatmondó a játékos operációja kapcsán: "A műtét sikeres volt, Cristiano Ronaldo jól van, és hamarosan megkezdi a rehabilitációs munkát a klub orvosi csapatának hathatós közreműködésével."
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását