2024. május 19. - Ivó, Milán

Minden negyedik embernek lehet üdülési csekkje

A Nemzeti Üdülési Alapítvány átadta tulajdonosának az idei egymilliomodik üdülési csekket. A munkáltatók az első félévben több mint kétmilliárd forint értékben vásároltak csekket. Az alapítvány elnöke úgy véli: év végére legalább kétmillió ember kaphat il
2008. július 8. kedd 07:27 - Hírextra
Átadták tulajdonosának az idei egymilliomodik üdülési csekket. A Nemzeti Üdülési Alapítvány elnöke szerint az év végére akár 2-2,5 millió embernek is lehet üdülési csekke. Noha ez nagyon messze van attól, hogy mind a 10 millió állampolgár rendelkezzen ilyen lehetőséggel, mégis egyre többen vásárolnak majd üdülési csekket - jelezte az elnök.

Karácsony Mihály elmondta: januártól kezdve fut fel az érdeklődés, és június végén van a csúcs, ekkor vásárolják a legtöbb csekket a cégek, idén eddig 25 milliárd forintért.

Hozzátette: most egy kis szünet következik az eddigi évek tapasztalata alapján azonban október-november folyamán újra megnő a vásárlási kedv, hisz ekkor már látják a cégek, hogyan alakul az éves mérlegük. De a megelégedett alkalmazottak is kedvező híreket visznek a munkáltatóknak.

Ezért gondolom azt - mondja Karácsony Mihály -, hogy év végére 2-2,5 millió felhasználó is lehet, azaz megduplázódhat a csekktulajdonosok száma.
Forrás: InfóRádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását