2024. május 9. - Gergely

Lampard távozhat

Egy lépéssel közelebb került Frank Lampard ahhoz, hogy elhagyja a Chelsea-t: az Internazionale vasárnap délután megtette a hivatalos ajánlatot a középpályásért.Az Inter technikai igazgatója, Marco Branca küldte el vasárnap délután a faxot a Chelsea-nek, a
2008. július 8. kedd 10:50 - Hírextra
A nyitó ajánlat 6,5 millió font - írta a brit Sun meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

A milánói ajánlat nehéz helyzetbe hozza a londoni sztárcsapatot, Lampardnak ugyanis csak egy évig él még a szerződése, amelyből kivásárolhatja magát, ha a klub nem tud megállapodni vele.

Márpedig egyelőre ez a helyzet: angol lapértesülések szerint a 30 éves középpályás még nem tudott megállapodni a Chelsea vezetőivel sem esetleges új szerződésének időtartamról, sem pedig a fizetéséről.

Legrosszabb esetben Lampard várhat januárig, s ha akkor egyezik meg az Interrel, a milánóiak ingyen vihetik őt a jövő nyárom.

Az észak-olasz városba való költözés mellett szól, hogy José Mourinho lett az Inter edzője - márpedig ő a hírek szerint nagyon szeretne ismét Lamparddal dolgozni. Ráadásul a Chelsea új edzője, Luiz Felipe Scolari leszerződtette a Barcelonától Decót, aki éppen úgy a középpálya közepén játszik, mint Lampard.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását