2023. december 10. - Judit

Vizsgálják a felelősséget a mosonmagyaróvári tragédiában

Az orvos és a bulizó társak felelősségét is vizsgálja a rendőrség annál a tragikus esetnél, amikor házibulizás közben kizuhant egy mosonmagyaróvári harmadik emeleti lakásból egy 13 éves fiú, aki a kórházban belehalt sérüléseibe - közölte a Győr- Moson-Sop
2008. július 7. hétfő 20:47 - Hírextra
A szórakozó fiatalok között volt egy fiú, aki már betöltötte 14. életévét és egy ugyanolyan korú lány, őket segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A orvossal szemben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja áll fenn - mondta Kocsis Tünde alezredes.

A tragikus eset március elején történt - idézte fel a sajtóreferens. A fiú kizuhant a harmadik emeleti lakásból és súlyos belső sérüléseket szenvedett. Minderről semmit sem tudtak a szülők és a kórházi orvos, mivel a házibulizók a történteket elhallgatták. A szülők a túlzott alkoholfogyasztásnak tulajdonították a bajt, rosszullét miatt került kórházba a szerencsétlenül járt fiú, ahol megfigyelésre bent tartották. Néhány óra múlva meghalt.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint az igazságügyi orvos szakértő megállapította: a szakszerű, gyors beavatkozás megmenthette volna az életét.

A nyomozást tovább folytatja a rendőrség, most kiegészítő orvosszakértői véleményt kérték az ügy bizonyos részleteiről - mondta az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását