2024. május 3. - Tímea, Irma

A riválisok szerint is nyerhetünk

Az olasz nők szakvezetője és az oroszoké is nagyon erősnek tartja a magyar hölgyválogatottat, amely szerintük akár meg is nyerheti a málagai vízilabda Eb-t.
2008. július 5. szombat 18:35 - Hírextra
A hízelgő véleményt a szombat déli magyar-olasz ütközet után fogalmazta meg a két szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére.

Mauro Maugeri azzal kezdte, hogy korrekt játékvezetés mellett korrekt végeredmény született, a döntetlennel a maga részéről teljesen elégedett. Hozzáfűzte, hogy a csúcsforma még náluk is odébb van, de az Európa-bajnokság éppen azt a célt szolgálja, hogy az év csúcseseményén, az augusztusi, pekingi olimpián legyen képes a csapata tudása legjavát nyújtani. Majd - hangsúlyozva, hogy távolról sem az udvariasság mondatja vele - kijelentette, szerinte a magyar, az orosz és az amerikai a világ jelenlegi legjobb három csapata.

Az orosz női kapitány, Alekszandr Klejmanov - a spanyolok elleni meccsük előtt - megnézte a magyar-olasz rangadót, s tapasztalatait úgy összegezte, hogy egy roppant erős magyar válogatottat látott. Hozzátette, hogy az olaszt, továbbá az orosz, a holland és a görög válogatottat is hasonlóképpen jónak ítéli.

"Az ötösfogatból bármelyik lehet Európa-bajnok!" - summázta véleményét a címvédő együttes szakvezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását