2024. április 19. - Emma

Gond van a kórházi széfekkel

Nem tudnak mit kezdeni a korábban központi utasításra megrendelt az új széfekkel Jász-Nagykun-Szolnok megye kórházaiban, van olyan intézmény, ahol az elhelyezésük is gondot okoz - írta pénteki számában az Új Néplap.
2008. július 4. péntek 10:12 - Hírextra
A megyei lapnak a mezőtúri kórház vezetője arról számolt be, hogy 169 széfet rendeltek, egyenként 3 ezer forint körüli összegért, de ha megérkeznek, nem tudják, hová teszik őket. A betegek értekeit a központi páncélszekrényükben helyezik el.

A szolnoki Hetényi kórház vezetésének annyit sikerült elérnie, hogy kismértékben csökkenthette a megrendelt széfek számát. A jászberényi kórházban sem várják a kis széfeket, hiszen ott is van központi értékmegőrző, így osztályszinten is elegendő lett volna néhány széf.

Egyedül a karcagi kórházban nem okoznak gondot a széfek, mert az intézményt felújítják, ezért nem rendeltek belőlük egyetlenegyet sem - írta az Új Néplap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását