2024. április 19. - Emma

Egyelőre nem lesz fizetős az 56-osok tere

A közterület-tulajdonos fővárosi önkormányzatnál jelenleg nincs olyan szándék, hogy fizetőssé tegyék a Dózsa György úttal párhuzamos, Felvonulási térként ismert közterületet, amely parkolóként üzemel - tudta meg az MTI pénteken fővárosi politikusoktól.
2008. július 4. péntek 20:45 - Hírextra
Tájékoztatásuk szerint az sincs tervben, hogy az 1956-os emlékmű körzetében, amit sokan tévesen az ,56-osok terének hívnak, fizető parkolást vezessenek be.

A Városliget sorompóval történő lezárási szándékáról és ezzel összefüggésben a Felvonulási téri parkolásról a zuglói polgármester csütörtöki tájékoztatóján esett szó. Weinek Leonárd bejelentette: sorompós beléptető rendszer kialakítását kezdeményezi Zugló a fővárosi önkormányzatnál, hogy a turistabuszok ne használják parkolóként a Városligetet.

Kerényi László, a főpolgármesteri hivatal közlekedési ügyosztályvezetője csupán annyit közölt az MTI-vel, hogy nincs tudomása Zugló kezdeményezéséről.

Pásti Imre alosztályvezető elmondta: Zuglóval közösen vizsgálják azt, hogy a városrész tulajdonában lévő Állatkerti körúton miként lehetne korlátozni a járműforgalmat. Az Olof Palme sétánnyal, illetve az ott parkoló buszokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy ott évek óta tábla tiltja a járműforgalmat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását