2023. november 28. - Stefánia

Két szóvívő a BKV-nál

A BKV iránti megnövekedett érdeklődés miatt, ezentúl két szóvivő dolgozik a Közlekedési Társaságnál. Kiricsi Karola mellett július 1-jétől Szilágyi Károly is képviseli a céget. Az új szóvivő korábban a FigyelőNet nevű internetes újságnál dolgozott, és már
2008. július 3. csütörtök 16:20 - Hírextra
 

Kiricsi Karola szerint kollégája nagy segítség lesz a kommunikációs iroda munkájában, újságírói rutinjára és teherbírására nagy szükség lesz ebben a pozícióban, hiszen volt olyan nap, amikor Karola 25 interjút adott.

Szilágyi Károly jogi és kommunikációs egyetemi tanulmányai alatt a Magyar Hírlapnál kezdett dolgozni. Ezután német és kanadai lapoknak tudósított, illetve az ENSZ és az EBESZ békefenntartó misszióiban is részt vett Boszniában és Koszovóban, illetve helyszíni riportokat írt Amerika és Afrika több országából.

Ezután a Független Médiaközpontban dolgozott, ahol újságírók továbbképzésével foglalkozott. Korábbi munkahelyén, a FigyelőNetnél 2005 óta dolgozott, ahol rovatvezető, illetve főmunkatárs volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását