2024. április 27. - Zita

Szex a vízben

Egyre több időt töltesz pároddal a szabadban? És persze ebbe a szex is beletartozik? Nyáron egy új helyszín is kínálkozik: a víz! Ha ellenállhatatlan vágyat érzel nemcsak a barátnődben, de a hűs habokban is megmártózni, nem árt megtudnod, mire figyelj!
2008. július 2. szerda 10:47 - Hírextra
Itt a nyár, egyre több a medencés bulira hívnak meg, aminek a végét senki sem tudja. De sejteni lehet, hogy valamilyen formában mindenki benedvesedik! Ha azt tervezed, hogy a medencében köttök ki egy csinos lánnyal, tájékozódj! Jobban jársz, ha egy függőágyba cipeled, mert nem kevés veszéllyel találhatod szembe magad! Ha szívesen csinálnád, de kétségeid vannak, hogy jó ötlet-e, most figyelj! Nem tűnik veszélyesnek, de számos kockázati tényezővel kell számolnotok!

1. A fertőzésveszély mindkét nemre nézve fokozottan érvényes, ugyanis behatoláskor minden vízben lévő baktérium bekerül a hüvelybe! Ez nem túl higiénikus, főleg, ha nem csak ti ketten mártóztok meg a vízben!

2. Minden természetes nedvességet lemos rólatok a víz, így fájdalmas lehet a szex!

3. Az olaj alapú napvédő krémek, vagy testápolók vízbe kerülve csökkentik a védekező képességedet. Miért? Mert könnyebben elszakadhat a gumi!
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását