2024. május 3. - Tímea, Irma

Sevillai szerzemény a Barcelonánál

Az FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta legújabb szerzeményét, a brazil Daniel Alvest, akit a Sevillától szerzett meg.
2008. július 2. szerda 18:00 - Hírextra
Ezen a poszton a világ legjobbját igazoltuk le. Fantasztikus védő, aki a támadásban is fontos szerepet játszik" - nyilatkozta Txiki Begiristain, a katalánok sportigazgatója.

"A Barcelona szeretne visszakerülni arra a szintre, amelyet két évvel ezelőtt képviselt, amikor is bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Megtisztelő, hogy ebben a tervben nekem is szerepet szánnak" - mondta Daniel Alves.

A 16-szoros válogatott játékosért 29 millió eurót - valamint teljesítménye és az eredmények függvényében további hatot - fizet a Barcelona, ezzel saját posztján a világ legdrágább futballistája lett. Alves két UEFA Kupát, egy spanyol és egy európai Szuperkupát, valamint Király Kupát nyert a Sevillával.

A fiatal játékos Seydou Keita, Gerard Pique és Martin Caceres után a Barca negyedik nyári igazolása. Spanyol lapértesülések szerint hamarosan Andrej Arsavin, Emmanuel Adebayor és Alekszandr Hleb is csatlakozhat a gránátvörös-kékek keretéhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását