2024. április 30. - Katalin, Kitti

Megválasztották Mrs. Világszépet

Natalija Smarenkova lett a Mrs. Világszépe a Kalinyingrádban megtartott szépségversenyen. A címért 30 fiatal hölgy vetélkedett, mindannyian férjezettek, mivel ezt kívánja meg a versenykiírás.
2008. július 2. szerda 11:31 - Hírextra
A résztvevők mindannyian tehetősek, ugyanis a költségeket maguknak kellett állniuk. Sokan nagyon sok csomaggal, sőt, személyzettel érkeztek, a Komszomolszkaja Pravda című lap szerdai beszámolója szerint. A csomagok tekintetében a pálmát a Fülöp-szigetekről érkezett versenyző vitte el, aki 18 bőrönddel érkezett és 200 kilogramm túlsúlyért fizetett.

A szépségeknek különféle kategóriákban kellett vetélkedni: megtanultak borostyánt csiszolni, bemutatták, hogyan tudnak lovagolni, gyűrűztek madarakat, de a legnehezebb vállalkozás alighanem egy kenutúra volt, amelyen nem is kellett borulniuk ahhoz, hogy vizesek legyenek, mert bőrig áztak.
A zsűri a perui, a szingapúri, a Costa Rica-i és az ukrán versenyző között ingadozott, s végül Natalja Smarenkova kijevi szépség lett a Mrs. Világszépe 2008.

A hölgy foglalkozását tekintve énekesnő - művészneve Kamalija -, férje Mohammad Zahur gazdag pakisztáni üzletember. A szépségkirálynő 170 centiméter magas, 55 kilogrammot nyom, méretei: 87-59-90.

Idén 31 éves, de gyereke még nincs, ezért a világ összes gyerekét sajátjának tekinti és sokat jótékonykodik - mondta, majd reményét fejezte ki, hogy a megtisztelő cím további lehetőségeket nyit számára e tevékenységéhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását