2024. április 16. - Csongor

Tisztújítás az MSZP-ben

Szabadkai Tamás 32 éves sárbogárdi jogászt jelölte az MSZP Fejér Megyei Területi Szövetségének ülése titkos szavazással, egyhangúlag a Szántó János halála miatt megüresedett területi listás képviselői helyre - jelentette be kedden Székesfehérváron a megye
2008. július 1. kedd 15:24 - Hírextra
Horváth András elmondta: a jelölést július 3-ig bejelentik a területi választási bizottságnak, majd a képviselő - aki a szövetség jelölése és támogatása révén lép az elhunyt honatya helyére a megyei területi listán - a megbízólevél átvétele után, az őszi ülésszakon teszi le a képviselői esküt.

Szabadkai Tamás ügyvéd 2002 óta tagja az MSZP sárbogárdi szervezetének. 2004-től tagja a helyi szervezet elnökségének, amelynek 2007-ben elnökévé választották. Az MSZP Fejér Megyei Területi Szövetségének alelnöke, a párt kongresszusának tagja.

Otthon van az önkormányzati munkában is: 2002-2006 között Sárbogárd alpolgármestere volt, 2006 őszétől pedig tagja a Fejér Megyei Közgyűlésnek.

Szabadkai Tamás az MTI-nek elmondta: a parlamentben Fejér megye érdekeinek képviseletén túl a térség hátrányos helyzetű déli részének a felzárkóztatásáért fog dolgozni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását