2024. május 7. - Gizella

Razzia a gyerekekért

Háromnapos razziát tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az elmúlt hétvégén; többek között elfogtak egy körözött férfit, és részt vettek egy eltűnt gyermek felkutatásában is. A rendőrség honlapján olvasható hétfői közlemény szerint 300 fő részvé
2008. június 30. hétfő 15:41 - Hírextra
Az ellenőrzések során a rendőrök az egyik XV. kerületi fémhulladék-átvevőhelyen tonnás nagyságrendű, eredet és számla nélküli hulladékot találtak; valamint elfogtak egy férfit, akivel szemben öt körözés volt hatályban. A BRFK a XVIII. kerületben egy eltűnt gyermek felkutatásában is részt vett - áll a közleményben.

A BRFK tájékoztatása szerint a háromnapos akció eredményeként mintegy háromezer embert igazoltattak, 23 embert fogtak el, 29 esetben történt előállítás, és összesen 111 szabálysértési feljelentést tettek, például első forgalmi rendszám hiánya vagy gyalogátkelőhelyen történő elsőbbségadás elmulasztása miatt.

A fokozott ellenőrzés során a rendőrség több mint négymillió forint, míg a közreműködő társszervek mintegy húszmillió forint értékben szabtak ki helyszíni bírságot - olvasható a kommünikében.

A fokozott ellenőrzést eredményesnek ítélték meg, amely július elején folytatódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását