2024. április 29. - Péter

Lehmann nem hibáztatja Lahmot

Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott kapusa nem hibáztatja csapattársát Philipp Lahmot, aki mögül kibújva Fernando Torres megszerezte a spanyolok győztes gólját az Európa-bajnoki döntőben.
2008. június 30. hétfő 11:47 - Hírextra
"Nincs mit Philipp Lahm szemére hánynom. Torres jól használta ki a lehetőséget, nagyon gyors volt" - jelentette ki a hálóőr.

Az egész Európa-bajnokságot tekintve Lehmann szerint a német csapat mindig azt nyújtotta, amire képes volt.

"A tőlünk tellett maximumon nyújtottuk, és bebizonyítottuk, hogy Európa egyik legjobb csapata a miénk. Ezzel együtt természetesen csalódott vagyok" - tette hozzá.

"A bekapott gól hibák sorozatának következménye volt - vélekedett Lahm. - Bután elvesztettük a labdát a középpályán, én pedig nem láttam, hogy Torres mögöttem érkezik. Senki nem tett szemrehányást nekem. Úgy veszítünk, ahogy nyerünk: együtt."

Az Eb-n egyébként remekül játszó védő úgy látta, a döntőben a német válogatott nem volt elég hatékony támadásvezetésben, és túlságosan könnyen adta oda a labdát az ellenfélnek.
"Mostantól az a célunk, hogy kijussunk a 2010-es világbajnokságra. Nem keveset fejlődtünk a 2006-os vb óta, s reméljük, hogy tovább javulunk."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását