2024. március 29. - Auguszta

Hétfőn folytatják

Szávay Ágnes oldalán az orosz Dinara Szafinával sötétedés miatt csak egy - elvesztett - szettet töltött a pályán a wimbledoni tenisztorna párosversenyének harmadik fordulójában.
2008. június 29. vasárnap 09:00 - Hírextra
Magyar szempontból nem a legjobb előjelekkel kezdődött a találkozó, ugyanis Szafina egyesben bő másfél órával korábban jött le sírva a pályáról, sőt, meg a bíróval sem fogott kezet. A Roland Garros döntőse attól a Sahar Peertől kapott ki 3:25 órás meccsen, aki ezúttal is a háló túloldalán állt. Szávayt és partnerét csak az "vigasztalhatta", hogy az izraelivel összeálló Viktorija Azarenka néhány órával korábban ugyancsak búcsúzott egyesben, az orosz Nagyja Petrova jóvoltából.

A 63 perces első - és egyetlen - szettben a 19 eves magyar mindháromszor hozta a szervaját, teljesen indiszponált partnere azonban háromszor is "leadta" adogatását, így 7:5-re az ellenfélé lett a játszma. Szávay hátát ápolni kellett az egyik szünetben, ám mint a pályáról levonulva az MTI-nek elmondta: minden rendben, csak kicsit zavarta a játékban, hogy érezte a derekát.

A találkozót hétfőn fejezik be, amikor a Vasas kitűnősége az egyes nyolcaddöntőjében a kínai Csie Csenggel (Jie Zheng) csap össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását