2024. április 29. - Péter

Két és fél milliót ért a szocik tanácskozása

Elkészült az első dobogókői tanácskozás költségeinek összesítése - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI kérdésére szombaton.
2008. június 28. szombat 19:42 - Hírextra
Tájékoztatása szerint az MSZP elnöksége, a frakcióvezetés, a kormánytagok és az államtitkárok részvételével június 10-én és 11-én tartott tanácskozáson összesen 73-an vettek részt.

Elmondta, a költségeket a betöltött tisztségtől függően a Miniszterelnöki Hivatal, a frakció és a párt megosztva fizette. A szállás egy éjszakra, valamint az étkezés két napra fejenként átlagosan 35 ezer forintba került - tette hozzá.

Daróczi Dávid kitért arra: a Miniszterelnöki Hivatal 45 ember után 1,7 millió forintot, az MSZP 22 ember után 669 ezer forintot, a szocialista frakció pedig 6 ember után 182 ezer forintot fizetett. A köztársasági őrezred tagjainak szállását a rendőrség állta.

A szóvivő megjegyezte: nem vett igénybe mindenki minden szolgáltatást, vagyis volt, aki nem aludt ott, vagy nem vacsorázott, ezért egyénre lebontva nem mindenkinél ugyanakkora az összeg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását