2024. április 28. - Valéria

20 ok a szexre

A szex nem csak a gyönyöröd forrása, de szórakoztató és egészséges is egyben. Következő érveinkkel biztos meggyőzünk, hogy többet kéne gyakorolnotok eme nemes tevékenységet...
2008. június 28. szombat 08:48 - Hírextra
1. Fedezd fel a határaidat. A kín és a gyönyör között csak egy vékony választóvonal van. A szex segít különbséget tenni a két érzés között.

2. Kavard meg az állóvizet. Amikor az emberek hosszútávon együtt vannak, a szex unalmassá válhat. Vezessetek be újdonságokat, hogy a dolgok érdekesek maradjanak, és a képzelőerőtök is fejlődjön.

3. Két szó: “Terhes vagyok!”

4. A szex kiválthatja a szülés megindulását, ha mindenórás vagy. Az ondó prostaglandint tartalmaz, ami ha találkozik a méhnyakkal, segít kitágulni, így természetes úton megindítja a szülést.

5. A szex fokozza a hajlékonyságot.

6. Használd vagy veszítsd el. Minél többet szexeltek, annál több tesztoszteron termelődik, azon elsődleges hormonok egyike, amely a szexuális vágyért felelős.

7. Érezd jól magad a bőrödben. Néhány embernek a szex javítja a saját testéről alkotott képét.

8. Kísérd jobban figyelemmel az egészségedet. A szex segít átkutatni, átvizsgálni a testedet – és a párodét is. Jegyezzétek fel, ha valamit bizonytalannak láttok, vagy éreztek, és legközelebb hívjátok fel rá az orvosotok figyelmét is.

9. Komolyan mérgesek vagytok egymásra? Ahelyett, hogy leüvöltenétek egymás fejét, védjétek meg a hangszálaitokat és szexeljetek. Ez a legjobb módja, hogy kieresszétek a gőzt.

10. Fejleszd a kommunikációs képességeidet... Ha beszélsz arról, hogy mi jó (vagy éppen nem) az ágyban, az segít, hogy az életed más területein is jobban ki tudd fejezni magad.

11. Nyelvi akadályokba ütközöl. Ő olaszul beszél. Te Texasból származol. De a hálószobában mindketten a szerelem egyetemes nyelvét beszélitek (semmi sem veszhet el a fordítás során…)

12. Legyél a prédája. A pasik a szexet egyfajta jelként értelmezik, hogy a partnerük elfogadta őket.

13. Vegyél részt a lányok éjszakai csevegésében. Még a rossz szex is jó téma lehet egy kis vidámságra.

14. Add a tudtára néhány kockázatosnak számító érzésedet és viselkedésformádat – agresszió, uralkodási vágy – amit az ágyban szeretsz.

15. Drágám, ma este fáj a fejem. Új keletű tanulmányok kimutatták, hogy a rámenősség és a siettetés ideiglenes fejfájást okoz.

16. Az erő legyen veled. Amikor minden jól alakul az ágyban, és a partnered kielégít, az élet más területein is sokkal magabiztosabbnak és erősebbnek érzed magad.

17. Nyújts segítő kezet a pasidnak. Egy orvosi szaklap szerint, minél többet ejakulál egy férfi, annál kevesebb az esélye a prosztatarák kialakulásának a szervezetében.

18. Aktiváld az ízlelőbimbóidat. Az érzékenységed fokozódik szex után. Egy üveg bor, vagy egy tábla csokoládé sokkal jobban fog ízleni.

19. Erősítsd a szíved – a szex olyan, mint a pilates… csak az unalmasan tökéletes oktató nélkül.

20. A szeretkezés csillapítja a feszültséget a szex körül. (Érdekes logika, de igaz!)
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását