2024. április 27. - Zita

Új egyesített bérlet lesz

A BKV Zrt., a MÁV-START Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. és a BKSZ Kht. az Utazóközönség számára a budapesti egyesített bérletek értékesítési szolgáltatásának bővítése, céljából 2008. július 1-jétől a MÁV-START pénztáraiban bevezeti a dolgozó (teljes árú) Budapest
2008. június 27. péntek 11:33 - Hírextra
E naptól kezdődően a jelenlegi, nyomdai technikával készített bérletszelvények, valamint az új, MÁV-START pénztárakban nyomtatott egyesített dolgozói havibérletek egyaránt érvényesek a BKV Zrt., a MÁV-START Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. Budapesten belüli kijelölt szolgáltatásain. A MÁV-START pénztáraiban a vasúti menetjegykiadó géppel nyomtatott új dolgozó (teljes árú) Budapesti Egyesített Havibérletek fokozatosan váltják fel a jelenlegi bérletszelvényeket az értékesítés során.

Az új rendszer előnye, hogy a korábban esetenként tapasztalt, a dolgozói BEB szelvények alkalmankénti készlethiányából eredő értékesítési nehézségek ezáltal megszüntethetők, illetve hogy a dolgozói egyesített bérlet ezentúl minden olyan BKSZ területére eső állomási pénztárban megvásárolható, melynél a jegykiadás hőnyomtatós pénztárgép segítségével történik.

A tanuló és nyugdíjas (kedvezményes árú) Budapesti Egyesített Havibérletek menetjegykiadó géppel történő értékesítésének elszámolási rendszerének véglegesítése még folyamatban van, ezért e bérletszelvények egyelőre változatlan formában kerülnek a MÁV-START pénztáraiban értékesítésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását