2024. március 29. - Auguszta

Madonna mégis válik

Madonna végleges döntésre jutott: válik tíz évvel fiatalabb brit férjétől, Guy Ritchie filmrendezőtől. A londoni bulvársajtó a héten írta meg, hogy a Londonban élő, 49 éves amerikai énekesnő és Ritchie házassága gyakorlatilag menthetetlen, és a sztárpár m
2008. június 27. péntek 14:21 - Hírextra

A pénteki Daily Mirror bennfentes forrásai szerint Madonna most hivatalosan közölte is férjével: nagyon sajnálja, de el akar válni.

Guy Ritchie a brit lap által idézett "családi barátok" szerint "vonakodva, de belement" a nem egészen nyolc éve kötött, viharoktól szaggatott frigy felbontásába.

A jólértesültek szerint mindkét fél tárgyalt már jogászokkal - a Mirror a héten megírta, hogy Madonna a brit trónörökös és Sir Paul McCartney egykori válóperes ügyvédjéhez, az óránként 500 fontos (150 ezer forintos) munkadíjat számlázó Fiona Shackletonhoz fordult jogi tanácsért -, de mindketten azt akarják, hogy a házasság a lehető legbarátibb és legrendezettebb módon érjen véget. 


Külön házassági szerződés híján Ritchie 50 millió font körüli összegre számíthat a 300 millió fontos közös vagyonból, és a lap forrásai szerint valószínűtlen, hogy a filmrendező bírósági csatát indítana ennél nagyobb részesedésért.

A pénteki Daily Mirror - a teljesség igénye nélkül - gyorsleltárt közölt arról, hogy a két sztárnak mije is van. A legszerényebb vagyontárgyak közé tartozik a házaspár autóparkja, amely egy 47 ezer fontos Audi Q7-esből, egy 58 ezer fontos Range Roverből és egy 35 ezer fontos Mercedesből áll.
A Wiltshire grófságbeli birtok a rajta álló kisebb családi kastéllyal együtt azonban már 10 millió fontot ér.

Van ezen kívül egy hétmillió és egy hatmillió fontos londoni luxuslakás - az egyik tíz hálószobás -, valamint két kisebb, egyenként kétmillió fontos lakás szintén Londonban. Az ugyancsak tíz hálószobás közös ingatlan a kaliforniai Beverly Hillsben 8 millió fontot ér, a két New York-i lakás egyenként 2 millió fontot.

Van tehát hová szétköltözni, ami gyakorlatilag már meg is történt: Madonna jelenleg a gyerekekkel New Yorkban tartózkodik, Ritchie pedig a wiltshire-i birtokra húzódott vissza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását