2023. december 10. - Judit

Kormánykonzultáció Dobogókőn

Június 10-11-ike után ma ismét kormánykonzultációt rendeznek a Pest megyei Dobogókőn: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök az MSZP elnökségével, parlamenti frakcióvezetésével, a kormánytagokkal és az államtitkárokkal tanácskozik.
2008. június 27. péntek 08:48 - Hírextra
Az egyeztetés elején Gyurcsány Ferenc tart beszámolót. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök összegzi, hogy a két héttel ezelőtt magfogalmazottakhoz képest mi a helyzet most, miután az MSZP teljes frakciójával és az SZDSZ vezetésével egyeztetett.

Gyurcsány Ferenc korábban azt mondta, arra kell megoldásokat keresni, miként lehet gazdasági növekedést elérni az egyensúly megtartása mellett úgy, hogy közben a szociális biztonságot se veszélyeztessék. A kormányfő és az SZDSZ elnöke, Fodor Gábor között lezajlott keddi találkozó után Gyurcsány Ferenc azt mondta, a két párt legfelsőbb vezetése először a kormányzati politikai stratégia fő irányairól egyeztet, ezt követően pedig a szakpolitikusok váltják konkrét javaslatokra az egyeztetések eredményét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását