2024. május 2. - Zsigmond

Veszély az utakon

Budapest nagy részén órák óta eső esik, így az utak többsége jelenleg vizes, a vasárnap hullott hótól latyakos, a mellékutcákban viszont még jobbára havas, csúszós az aszfalt, elsősorban a budai oldalon és a külső kerületekben.
2010. november 29. hétfő 09:16 - HírExtra
A kora reggel több baleset is történt, például a III. és a XXII. kerületben. Emellett jó néhány lámpahiba is nehezítette a közlekedőket. Több helyen sötétek, vagy sárgán villognak a jelzőlámpák, így a Soroksári úton két helyen, az Erzsébet körúton a Dohány utcánál és a Wesselényi utcánál, budán a Magyar Jakobinusok terén - mondta Havasi Zsolt.

A hétvégi tapasztalt útviszonyokkal kapcsolatban a Fővinform munkatársa azt mondta, hogy az első havazást különösebb fennakadás nélkül "élte túl" a közlekedés. Szombaton lelassult a haladás, de a fő és közösségi közlekedési útvonalakat sikerült letakarítani. Sajnos azonban sok baleset történt, szombaton például a gyalogos elütés volt a jellemző - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását