2024. április 28. - Valéria

Két gyerek tüntetett a benzinár ellen

Két fős tüntetés zajlott az Egyesült Államokban a benzinár emelkedése ellen, a "tömeg" átlagéletkora 8 év volt. Egy 7 éves lányka és 9 éves nővére masírozott fel és alá Salt Lake City belvárosában énekelve és papírtáblákat felmutatva a benzinár ellen.
2008. június 26. csütörtök 09:09 - Hírextra
Egy 7 éves lányka és 9 éves nővére masírozott fel és alá Salt Lake City belvárosában énekelve és papírtáblákat felmutatva a benzinár ellen.

"Anyu minden pénce a kocsi benzintankjába megy, ezért le kelet mondanija a kábeltévé előfizetését, mi meg nem tuggyuk nézni kedvenc rajzfilmjeinket!" - tudatták írásban és fennhangon.

Bár a tüntetést vélhetően nem jelentették be a lánykák előre, a rendőrség nem vonult ki tömegoszlatni se vízágyúval, se mással, a járókelők pedig mosolyogva biztosították együttérzésükről és támogatásukról a gyerekeket.

"Aranyosak. Csak az a szomorú, hogy gyerekek kapnak előbb észbe, nem mi, felnőttek. Nekünk kellene tüntetnünk" - mondta egyikük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását