2024. április 29. - Péter

Biztonsági intézkedések

A bázeli török-német elődöntő alatt fokozott biztonsági intézkedéseket vezetnek be Bázelban és Bécsben is. Sok volt ez a három nap futball nélkül, olyannyira, hogy a házigazda svájciak és az osztrákok kis túlzással el is feledkeztek az Európa-bajnokságról
2008. június 26. csütörtök 06:30 - Hírextra
Pedig a java még csak most jön, kezdetnek egy bázeli német-török elődöntő, amelyen minden tekintetben garantált a feszültség, az izgalom és a remek hangulat.

Németországból közel százezren indultak útra, hogy a helyszínen buzdítsák végig Michael Ballackékat. Másfelől viszont a félholdasok is otthon érzik magukat, biztosak lehetünk benne, hogy a mérkőzés kezdetére még a föld alól is török drukkerek kerülnek elő. Bázelban és Bécsben is "vörös" fokozatú a készültség, a svájci városban háromezer, az osztrákban négyezer rendfenntartó vonul fel a stadion és a szurkolói zóna környékén.

A törökök számára nem kedvezőek az előjelek, hiszen hét játékosára sem sámíthat a szövetségi kapitány. A németek jóval esélyesebbek, de határozottan visszautasítják a Dávid és Góliát-féle hasonlatokat - ez mégiscsak az Európa-bajnokság elődöntője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását