2024. május 2. - Zsigmond

Ugrógála orosz sikerrel

A világ-és Európa-bajnok orosz Jaroszlav Ribakov nyerte a férfiak versenyét a 21. Salgótarjáni Ugrógálán. A somoskői vár alatt lévő Váralja Sportcentrumban megrendezett viadalon - amelyet teltház, mintegy 1500 szurkoló követett figyelemmel - Ribakov 233 c
2008. június 25. szerda 20:19 - Hírextra

A pályacsúcs továbbra is Javier Sotomayor nevéhez fűződik, a kubai kiválóság 2001-ben 2,35-ös magasságon zárt. Ennél egyébként volt két centiméterrel magasabb ugrása is, de azt még a városközpontban kialakított versenyhelyszínen érte el.
A második és a harmadik helyre ezúttal az olasz Ciotti ikerpár került: Nicola és Giulio egyaránt 224-224 centin fejezte be a küzdelmet, ám előbbinek 220-on egyel kevesebb kísérlete volt, így az ő nyakába került az ezüstérem.

Legjobb magyarként Harsányi Olivér 210 centiméterrel a hetedik lett, míg a junior világbajnokságra készülő Fajoyomi Dávid, ugyancsak 210 centiméterrel a kilencedik helyen végzett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását