2024. május 16. - Mózes, Botond

Hétfővel távozik posztjáról Roberto Donadoni

A csapatot 2006-ban világbajnoki címig vezető Marcello Lippit már hétfőn kinevezik az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává, az Eb-negyeddöntőben elvérzett gárdát eddig irányító Roberto Donadoni távozik.
2008. június 25. szerda 11:33 - Hírextra
A helyi média szerdai beszámolói szerint Donadoni telefonon egyezetett Gianfranco Abetével, a szövetség elnökével, és azt mondta: amennyiben menesztik, nem tart igényt az 550 ezer eurós végkielégítésre.

A lapok úgy tudják, hogy Abete már pénteken bejelenti Donadoni távozását, Lippi pedig augusztus 20-án, az osztrákok elleni nizzai barátságos találkozón mutatkozik be másodszor a nemzeti együttes kispadján. Az anyagi részletek állítólag egyelőre nem tisztázottak, Lippi a hírek szerint 2010-ig évi kétmillió eurós fizetést kér, kétszer annyit, mint elődje.

Az olaszok vasárnap 11-es párbajban maradtak alul a spanyolokkal szemben a kontinensviadal negyeddöntőjében, a kiesés után Donadoni azt mondta: nincs oka lemondani posztjáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását