2024. április 28. - Valéria

Lippi visszatér?

Az olasz sajtó Roberto Donadoni távozását és Marcello Lippi visszatérését hangoztatja, miután a válogatott 11-esekkel alulmaradt a spanyolokkal szemben a labdarúgó Európa-bajnokság bécsi negyeddöntőjében.
2008. június 23. hétfő 11:54 - Hírextra
"Olaszország, Lippi visszatér" - olvasható a Corriere dello Sport címlapján. Az újság a meccs tudósításában elismeri, "Spanyolország jobb volt és győzött".
    Noha Donadoni pár nappal a kontinensviadal rajtja előtt hosszabbította meg két évvel a szerződését, a Gazzetto dello Sport is úgy véli, ezzel a búcsúval véget ért az ő nevével fémjelzett korszak.  "Cesc Fabregas 11-ese vethetett véget Donadoni-érának a Squadra Azzurránál" - olvasható a tudósításban. Az értékelések szerint Donadoninak nem a korai búcsú, sokkal inkább a mutatott, elképzelés nélküli játék miatt kell távoznia, s erre a produktumra az sem lehet magyarázat, hogy Fabio Cannavaro és Andrea Barzagli kidőlt, míg Andrea Pirlo és Gennaro Gattuso eltiltott volt. A Corriere della Sera arról ír, hogy a vasárnapi egy demoralizáló vereség volt a kilátástalan játék miatt, amely "a kihaltnak hitt catenaccio-ra emlékeztetett, pedig mostanáig azt hihette mindenki, hogy ez teljesen eltűnt az olasz futballból". A lap azt is megemlíti, Toni fizikálisan nem bírta a terhelést és így Donadoni vele együtt süllyedt el, amelynek "hamarosan meglesznek a következményei".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását