2024. május 3. - Tímea, Irma

Szávay Ágnes hétfőn kezd

Szávay Ágnes hétfőn kezd az olasz Tathiana Garbin ellen a wimbledoni teniszbajnokságon. A 15. helyen kiemelt magyar játékos honlapja szerint a mérkőzés kezdési időpontja még bizonytalan, mert előre egyik pályára sem osztották be a találkozót.
2008. június 22. vasárnap 18:04 - Hírextra
závay és riválisa - várhatóan késő délután - egy olyan pályán csap össze, ahol a leghamarabb fejeződnek be a meccsek.

A két játékos eddig kétszer találkozott egymással, és a Vasas 19 éves teniszezője 1-1-re áll a világranglista 79. helyezettje ellen. Még 2005-ben, a modenai salakon a 30 esztendős Garbin győzött 6:3, 6:0-ra, idén a párizsi fedettpályás viadalon pedig a magyar diadalmaskodott 6:3, 4:6, 6:2-re.

Szávay tavaly a selejtezőből felkerülve egy kört ment, a másodikban az ukrán Aljona Bondarenkótól kapott ki. A már tizedik Wimbledonjára készülő Garbin 2006-ban és 2007-ben szerepelt a legjobban, akkor a második fordulóig jutott

Párosban Szávay az orosz Dinara Szafinával az oldalán - tizedik kiemeltként - a sorsolás szeszélye folytán ugyancsak Garbinnal találkozik, aki az ukrán Marija Koricevával alkot duót. Erre a mérkőzésre később kerül sor.

Az első két napra száraz időt jósolnak a meteorológusok, ami mindenképp megnyugtató a játékosok számára, hiszen az időjárás talán a legkényesebb pontja a wimbledoni Grand Slam-tornának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását