2024. május 5. - Györgyi

Rugalmas pályázatkezelés

A felszámolás alatt álló Bábolna Zrt. szendrői gazdaságára kiírt mindkét pályázatot érvénytelennek kellene nyilvánítani, mégpedig formai okok miatt - értesült a Magyar Nemzet.
2008. június 21. szombat 09:50 - Hírextra

Mint a Magyar Nemzet írta: a lapot egy neve elhallgatását kérő informátor arról tájékoztatta, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek nagy fejtörést okoz a szendrői gazdasághoz tartozó mintegy ötezer hektárra kiírt pályázat, mivel úgy tűnik, hogy a földeket mindenképpen a Kelet-Grain Kft. tulajdonosainak akarják juttatni.

A Magyar Nemzet közli: birtokukba került dokumentumokból az derül ki, hogy a társaság - 23 magánszeméllyel alkotott - konzorciuma érvénytelen pályázatot adott be. Az egyik magánszemély lejárt személyi igazolvánnyal pályázott, ami a pályázati kiírás alapján azt jelenti, hogy a bíráló bizottságnak érvénytelennek kellett volna nyilvánítania a beadványt. Ehelyett azonban harminc nappal meghosszabbították a pályázati határidőt. A lap informátora szerint a jelek arra mutatnak, hogy a pályázó cégben szereplő magánszemélyek a stróman szerepét töltik be.

A lap szerint a Kelet-Grain Kft. cégjegyzékében szereplő egyik magánszemély 1993-ban könyvvizsgálója volt a Bogát-Fer Kft.-nek, amelynek akkor Veres János pénzügyminiszter volt az ügyvezetője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását