2024. április 27. - Zita

Másfél órát kell várakozni Röszkén

Másfél órásra növekedett az országból kilépők várakozási ideje a röszkei autópálya-határátkelőhelyen szombaton délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
2008. június 21. szombat 15:35 - Hírextra

Pál János elmondta: a kilépő oldalon a megnövekedett várakozási idő a hazatérő török vendégmunkások miatt alakult ki. A tájékoztatás szerint a forgalom és a várakozási idő további növekedésére számítanak. A határátkelőhely belépő oldalán jelenleg a forgalom folyamatos, várakozásra nem kell számítani - tette hozzá az alezredes.

A rendőrség egyébként vasárnap a reggeli és délelőtti órákban szintén várakozásra számít az országból ezen a határátkelőhelyen kilépni szándékozók esetében.
A Szerbiába utazó magyar és szerb állampolgároknak ezért azt javasolják: használják a reggel nyolc órától este hat óráig nyitva tartó tiszaszigeti határátkelőhelyet vagy a folyamatos átkelést biztosító tompai közúti határátkelőhelyet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását