2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Viszonya volt az apjával

A 21 éves Chelsea Cumminsnek két éve titkos vérfertőző viszonya van saját apjával. A lány nem tudta hogy ki az apja, ezért nyomozásba kezdett. Két évvel korábban ismerte meg apját, amikor felkereste otthonában. Ugyan mindketten párkapcsolatban éltek, mégi
2008. június 20. péntek 10:00 - Hírextra
Chelsea egyszer teherbe is esett, azonban nem tudta, hogy ki a gyerek apja, így az abortusz mellett döntött. Ráadásul apja és anyja között ismét fellángoltak a régi érzelmek, emiatt Chelsea teljesen kiborult, és iszonyúan féltékeny lett anyjára és ekkor vallotta be az elmúlt év történéseit is neki.

„Emlékszel, mikor tavaly terhes voltam? Hát lehet hogy ő volt az apja a gyereknek! Ő csak játszik veled, ahogy velem is tette” – fakadt ki az anyjának Chelsea.

Később a rendőrségen azt mondta: „Soha nem volt apán, így nem is tudtam rá úgy nézni, mint egy apára. És igen, szexuálisan felizgatott ez a férfi. Nem így terveztem és később sem gondolkodtam rajta, mert ez az egész egyszerűen csak megtörtént”.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását