2024. április 26. - Ervin

Elfogadhatatlanok a fidesz kirekesztő megmozdulásai

Az MSZP Tolna Megyei Szövetsége számára teljesen elfogadhatatlanok a Fadd községben zajló, a Fidesz helyi képviselői által szervezett szélsőséges, kirekesztő megmozdulások.
2008. június 20. péntek 14:15 - Hírextra
Ezért felszólítjuk Tóth Ferencet, a térség Fideszes országgyűlési képviselőjét, Fadd alpolgármesterét, hogy azonnali hatállyal intézkedjen a szombatra tervezett romaellenes megmozdulás leállításáról és biztosítsa minden, a községben élő ember nyugalmát. Felszólítjuk továbbá a Tolna Megyei Önkormányzat Fideszes vezetését, illetve a Fidesz Mpsz megyei vezetését, hogy határolódjanak el a faddi romaellenes erődemonstrációtól és gondoskodjanak arról, hogy párttársaik ne működjenek közre ilyen ügyekben. Tekintve a szekszárdi Fideszes polgármester Horváth István botrányos összeborulását a Magyar Gárdával, úgy véljük, ez az utolsó lehetősége a Tolna megyei Fidesznek, hogy a szélsőjobboldali jelzőtől elhatárolja magát!
Egyben a leghatározottabban felszólítjuk Sárközi Józsefet, a Tolna Megyei Önkormányzat kisebbségi koordinátorát (aki maga is a Fidesz szekszárdi képviselője-jelöltje volt), és Kalányos Jánost, Fideszes megyei képviselőt, a Tolna megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjét, hogy tegyenek meg mindent a Faddon kialakult helyzet megnyugtató rendezéséért, elsősorban saját párttársaiknál.

Nemet mondunk a kirekesztésre!
Nemet mondunk a megfélemlítésre!
Nemet mondunk az ostoba leegyszerűsítésre!
Valódi megoldás kell, aminek alapja a párbeszéd.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását