2024. május 6. - Ivett, Frida

Feloldották az útzárat a 7-es főúton

Feloldották az útzárat a 7-es főút 171-es kilométerszelvényének közelében, a holládi leágazásánál, ahol csütörtökön kora délelőtt egy kamion egy másik kamionnak tolt neki két személygépkocsit. A baleset három könnyű sérültjét tájékoztatta Bíró Gábor, a So
2008. június 19. csütörtök 14:38 - Hírextra
Beszámolója szerint egy román kamion forgalmi okokból lassított, amit a mögötte haladó két személygépkocsi is megtett, de az őket követő másik román kamion későn lassított, és beléjük szaladt.

A két személygépkocsi közül az egyik román, a másik pedig magyar volt. Mindkettő a két kamion közé szorult, és megrongálódott. A magyar autóban utazó három nagykanizsai személy, akiknek kiszabadításában a tűzoltók közreműködtek, könnyebben megsérült.

A baleset miatt először teljes, majd pár órán keresztül félpályás útlezárás volt a helyszínen.
A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatásával szemben a terhes nő nem szenvedett súlyos sérülést, így nem volt szükség a mentőhelikopter bevetésére, továbbá a személygépkocsiban utazók közül nem hat, hanem a kismamával együtt három személy sérült meg könnyebben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását